Sesioni juaj po skadon!


Vërtetim pensioni

Më shumë
Logo e institucionit
Përdor shërbimin

Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!


Hyr Regjistrohu

Ky është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve të marrin online vërtetimin e përfitimit të pensionit me vulë elektronike

Shërbimi elektronik “Vërtetim pensioni” u mundëson qytetarëve të marrin online vërtetimin e përfitimit të pensionit me vulë elektronike
Shërbimi është i vlefshëm vetëm për kategorinë e qytetarëve që përfitojnë pension.

Dokumentacioni i nevojshëm
-Dokument identifikimi; kartë identiteti ose pasaportë biometrike (i nevojshëm për t'u loguar në portalin e-Albania)

Hapat e procedurës
-Regjistrohuni si qytetar në portal
- Kërkoni shërbimin "Vërtetim pensioni"
- Klikoni butonin "Përdor" për të parë dhe shkarkuar vërtetimin e përfitimit të pensionit me vulë elektronike

Koha e nevojshme për marrjen e shërbimit
Menjëherë

Periudha e vlefshmërisë
Pa afat

Kostot
Pa pagesë

Më shumë
Telefono falas: 0800 7007 Web: www.issh.gov.al

Kontakti
issh@issh.gov.al

Lista e zyrave të Institutit të Sigurimeve Shoqërore

Shkarko skedën ADISA