Sesioni juaj po skadon!


Ndihma ekonomike për individë

Më shumë
Logo e institucionit
Përdor shërbimin

Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!


Hyr Regjistrohu

Shërbimi elektronik u vjen në ndihmë qytetarëve që kanë aplikuar për ndihmë ekonomike, të kontrollojnë online statusin e aplikimit të tyre si dhe të shohin infomacion mbi ndihmën që ata kanë marrë gjatë 12 muajve të fundit në qarqet: Tiranë, Durrës, Elbasan

Shërbimi elektronik u vjen në ndihmë qytetarëve që kanë aplikuar për ndihmë ekonomike, të kontrollojnë oline statusin e aplikimit të tyre, si dhe të shohin informacion mbi ndihmën që ata kanë marrë gjatë 12 muajve të fundit në qarqet: Tiranë, Durrës, Elbasan.

Dokumentacioni i nevojshëm
Dokument i identifikimit të përdoruesit: kartë identiteti ose pasaportë biometrike (i nevojshëm për t'u loguar në portalin e-Albania).


Hapat e procedurës
Për të përdorur shërbimin duhet të:
- Regjistroheni si qytetar në portal
- Zgjidhni shërbimin "Ndihma ekonomike për individë"
- Klikoni butonin" Përdor"

Koha e nevojshme për marrjen e shërbimit
Menjëherë

Kostot
Pa pagesë