LinkButtonLinkButton

Lista e pagesave të kryera nga Degët e Thesarit sipas NUIS/NIPT-it

Kontaktet
Adresa:  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” Tiranë
Lista e pagesave të kryera nga Degët e Thesarit sipas NUIS/NIPT-it
Shërbimi elektronik "Lista e pagesave të kryera nga Degët e Thesarit sipas NUIS/NIPT-it" u mundëson përdoruesve të portalit unik qeveritar e-Albania të tipit 'biznes', të informohen online për pagesat e kryera nga Degët e Thesarit drejt tyre, prej vitit 2012.

Dokumentacioni i nevojshëm
- NUIS (Numri Unik i Identifikimit të Subjektit), i nevojshëm për t'u identifikuar në portal.

Hapat e procedurës
- Identifikohuni në portalin qeveritar e-albania si biznes - Zgjidhni shërbimin "Lista e pagesave të kryera nga Degët e Thesarit sipas NUIS/NIPT-it" - Klikoni butonin "Përdor" për të shfaqur pagesat e kryera nga Degët e Thesarit drejt jush, prej vitit 2012.

Koha e nevojshme e marrjes së shërbimit
Menjëherë

Kostot
Pa pagesë

Më shumë
Për çdo pyetje apo paqartësi mbi përdorimin e shërbimit mund të kontaktoni në adresën helpdesk@e-albania.al
Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!
E RËNDËSISHME!
Të dhënat e përdoruesve në portalin e-Albania shfaqen automatikisht nga databazat e institucioneve që i administrojnë ato.
Në asnjë rast e-Albania nuk modifikon të dhënat e publikuara.

E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Ky portal është realizuar dhe administrohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ju lutem vlerësoni shërbimin