LinkButtonLinkButton

Aplikim për vërtetim për vitet e punës të ish-punonjësve të INUK-IKMT, për periudhën 2008 e në vazhdim

Kontaktet
Tel:  04 222 39 33
E-mail:  media@ikmt.gov.al
Adresa:  Rr. “ Muhamet Gjollesha “, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit Tiranë
Ky shërbim elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: Image & Communications Development shpk
Aplikim për vërtetim për vitet e punës të ish-punonjësve të INUK-IKMT, për periudhën 2008 e në vazhdim
"Aplikim për vërtetim për vitet e punës të ish-punonjësve të INUK-IKMT, për periudhën 2008 e në vazhdim" është një shërbim elektronik që i mundëson qytetarëve të aplikojnë online për t'u pajisur me dokument që tregon kohën e punës së ish punonjësve/punonjësve të INUK-IKMT bazuar në Kodin e Punës së Republikës së Shqipërisë. Baza ligjore: - Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë - Ligji Nr 7703 ,datë 11.05.1993 për Sigurimet Shoqërore

Dokumentacioni i nevojshëm
Për këtë shërbim nuk nevojitet dokumentacion shoqërues.

Hapat e procedurës
- Identifikohuni si qytetar në portalin e-Albania; - Zgjidhni shërbimin "Aplikim për vërtetim për vitet e punës të ish-punonjësve të INUK-IKMT, për periudhën 2008 e në vazhdim"; - Klikoni butonin" Përdor"; - Plotësoni formularin elektronik me të dhënat e nevojshme të kërkuara në formular; - Shqyrtimi i aplikimit bëhet nga specialistët e IKMT; - Pas përgatitjes së dokumentit ju do të njoftoheni me e-mail dhe tek seksioni “Dokumentet e mia” në e-Albania.

Koha e nevojshme e marrjes së shërbimit
10 ditë

Periudha e vlefshmërisë
6 muaj

Kostot
Pa pagesë

Më shumë
Për çdo pyetje apo paqartësi mbi përdorimin e shërbimit mund të kontaktoni në adresën helpdesk@e-albania.al
Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!
E RËNDËSISHME!
Të dhënat e përdoruesve në portalin e-Albania shfaqen automatikisht nga databazat e institucioneve që i administrojnë ato.
Në asnjë rast e-Albania nuk modifikon të dhënat e publikuara.

E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Ky portal është realizuar dhe administrohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ju lutem vlerësoni shërbimin