LinkButtonLinkButton

Aplikim për regjistrim për kurs formimi profesional

Kontaktet
Tel:  +355 4 452 8365
E-mail:  kontakt@akpa.gov.al
Adresa:  Në Tiranë: Bulevardi "Bajram Curri", Pranë ish Hotel Arbana

Video udhëzuese
Aplikim për regjistrim për kurs formimi profesional
Ky shërbim elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: ikub INFO shpk
Aplikim për regjistrim për kurs formimi profesional
Shërbimi elektronik "Aplikim për regjistrim në kurs formimi profesional" u vjen në ndihmë të gjithë qytetarëve të cilët duan të marrin një profesion në Qendrat e Formimit Profesional Publik në Shqipëri.

Dokumentacioni i nevojshëm
- Dëftesë/Diploma e nivelit më të lartë arsimor.

Hapat e procedurës
- Identifikohuni si qytetar në portalin e-Albania; - Zgjidhni shërbimin "Aplikim për regjistrim për kurs formimi profesional"; - Gjurmoni një aplikim të bërë paraprakisht ose bëni një aplikim të ri; - Nëse aplikanti është regjistruar si punëkëkues i papunë pranë Zyrës së Punës, kursin e formimit profesional e përfiton falas (përvec kurseve të gjuhëve të huaja); - Plotësoni të dhënat e formularit dhe dërgoni aplikimin; - Qendra e Formimit Profesional Publik njoftohet për ardhjen e aplikimit dhe shqyrton atë; - Qendra e Formimit Profesional Publik njofton aplikantin nëpërmjet një mesazhi tek Mesazhet e mia, nëse aplikimi është pranuar apo refuzuar, së bashku me arsyetimin përkatës;

Koha e nevojshme e marrjes së shërbimit
14 ditë

Kostot
Pa pagesë.

Më shumë
Për çdo pyetje apo paqartësi mbi përdorimin e shërbimit mund të kontaktoni në adresën helpdesk@e-albania.al
Ju duhet të identifikoheni në portal për të përdorur këtë shërbim!
E RËNDËSISHME!
Të dhënat e përdoruesve në portalin e-Albania shfaqen automatikisht nga databazat e institucioneve që i administrojnë ato.
Në asnjë rast e-Albania nuk modifikon të dhënat e publikuara.

E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Ky portal është realizuar dhe administrohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ju lutem vlerësoni shërbimin