LinkButton

Si të veproni nëse keni harruar fjalëkalimin dhe përgjigjen e pyetjes së sigurisë në e-Albania

Nëse keni harruar fjalëkalimin dhe përgjigjen e pyetjes së sigurisë llogarisë tuaj në e-Albania, tani, ju mund ta rivendosni vetë fjalëkalimin e ri, pa qenë nevoja të dergoni e-mail tek e-albania. Ndiqni hapat në video.
E RËNDËSISHME!
Të dhënat e përdoruesve në portalin e-Albania shfaqen automatikisht nga databazat e institucioneve që i administrojnë ato.
Në asnjë rast e-Albania nuk modifikon të dhënat e publikuara.

E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Ky portal është realizuar dhe administrohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ju lutem vlerësoni shërbimin