LinkButton

Numra të dobishëm

Card image cap
Aeroporti i Tiranës

04/237120104/2362137

Card image cap
Shërbimi i Policisë Rrugore

126

Card image cap
Denonconi korrupsionin

0800 08 080800 09 09

Card image cap
Materniteti "Mbretëresha Geraldinë"

04/2235051

Card image cap
Farmaci nate

04/2222241

Card image cap
Shërbimi i Urgjencës

127

Card image cap
Kryqi i Kuq i Tiranës

04/2238199

Card image cap
Shërbimi i Zjarrfikësve

128

E RËNDËSISHME!
Të dhënat e përdoruesve në portalin e-Albania shfaqen automatikisht nga databazat e institucioneve që i administrojnë ato.
Në asnjë rast e-Albania nuk modifikon të dhënat e publikuara.

E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Ky portal është realizuar dhe administrohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ju lutem vlerësoni shërbimin