LinkButton

Festat Zyrtare

01
JANAR
Festat e Vitit të Ri
02
JANAR
Festat e Vitit të Ri
14
MARS
Dita e Verës
22
MARS
Dita e Nevruzit
31
MARS
E diela e Pashkëve Katolike
10
PRILL
Dita e Bajramit të Madh
01
MAJ
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
05
MAJ
E diela e Pashkëve Ortodokse
16
QERSHOR
Dita e Kurban Bajramit
05
SHTATOR
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28
NENTOR
Dita e Pavarësisë
29
NENTOR
Dita e Çlirimit
08
DHJETOR
Dita Kombëtare e Rinisë
25
DHJETOR
Krishtlindja

*Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë).

E RËNDËSISHME!
Të dhënat e përdoruesve në portalin e-Albania shfaqen automatikisht nga databazat e institucioneve që i administrojnë ato.
Në asnjë rast e-Albania nuk modifikon të dhënat e publikuara.

E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Portali është konceptuar si një zyrë elektronike me një ndalesë ku qytetari regjistrohet duke përdorur kartën e tij të identitetit dhe shërbehet duke kërkuar dhe aplikuar për shërbimin që i nevojitet.

Ky portal është realizuar dhe administrohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)

Ju lutem vlerësoni shërbimin