Portali qeveritar e-albania është një portë unike në internet ku qytetarët, bizneset dhe vetë punonjësit e administratës publike në nivel qendror mund të përfitojnë shërbime elektronike.

Portali qeveritar e-Albania
 • Ta zgjerojmë së bashku portalin qeveritar

  Ta zgjerojmë së bashku portalin qeveritar

  I nderuar përdorues i portalit!

  Ju ftojmë të na përcillni çdo ide dhe sugjerim tuajin lidhur me shërbimet që ju do të dëshironit të merrnit online nga institucionet shtetërore përmes portalit e-Albania.

  Sugjerimi juaj do të jetë në vëmendjen e plotë tonën, do të shqyrtohet me seriozitet dhe më pas së bashku me institucionet përkatëse do të punojmë për ta mundësuar konkretisht propozimin që do të vijë nga ju.

  Kërkojmë nga ju vetëm që këtu të na shkruani sugjerimin tuaj dhe më pas të klikoni “Submit”.

 • e-Albania, shteti në dorën tuaj!

  Për çdo pyetje apo paqartësi ju lutemi na kontaktoni në login@e-albania.al.

© Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit

Rruga "Papa Gjon Pali II"
Nr. 3, Kati I, Tiranë
Tel: 00 355 4 22 77 750
Fax: 00 355 4 22 77 764
E-mail: info@akshi.gov.al

Like on Facebook:

e-Albania newsletter 2