Portali qeveritar e-albania është një portë unike në internet ku qytetarët, bizneset dhe vetë punonjësit e administratës publike në nivel qendror mund të përfitojnë shërbime elektronike.

Portali qeveritar e-Albania
 • Sugjerimet dhe mendimet tuaja si përdorues janë mënyra më e mirë për të përmirësuar punën dhe shërbimin tonë

  Sugjerimet dhe mendimet tuaja si përdorues janë mënyra më e mirë për të përmirësuar punën dhe shërbimin tonë

  Vetëm pak minuta për të ndarë me ne përvojën tuaj gjatë përdorimit të portalit unik qeveritar e-albania. Në 4 vjet numri i shërbimeve elektronike është 35-fishuar –  vetëm në vitin 2016 u shtuan në portal 217 e-shërbime dhe së fundmi kemi arritur në 500 shërbime elektronike.

  Për të rritur sigurinë dhe shpejtësinë e transaksioneve, së fundmi janë bërë përditësime të infrastrukturës mbështetëse që do të reflektohen ndjeshëm në përvojën tuaj si përdorues. Përshtypjet dhe vlerësimet tuaja janë shumë të rëndësishme për të kuptuar çdo problem dhe për të optimizuar zgjidhjet e tyre.

  Për të plotësuar anketën me pyetje, ju lutemi klikoni këtu

  Ju faleminderit!

© Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit

Rruga "Papa Gjon Pali II"
Nr. 3, Kati I, Tiranë
Tel: 00 355 4 22 77 750
Fax: 00 355 4 22 77 764
E-mail: info@akshi.gov.al

Like on Facebook:

e-Albania newsletter 2